Üdvözöljük az ÁGI-FON honlapján!

1999 júliusában nyitottuk meg hallásgondozással foglalkozó családi vállalkozásunkat a Zsidó Hitközségtől bérelt épületrészben, Pécsett a Fürdő u. 1 szám alatt.

A cégvezető Ábrányi Ágnes, a Baranya Megyei Gyermek Kórházban gyermek audiológusként szerezte szakmai rutinját és ismertségét. Felnőttekkel éveken át, karitatív munka keretében a SINOSZ-ban foglalkozott. Cégünknél kezdetben 3 szakember dolgozott a hozzánk forduló hallássérültek hallókészülékes rehabilitációján. Az elmúlt 14 év alatt folyamatosan modernizáltuk a műszereinket, egyre több Európai színvonalú vizsgáló berendezést és a profi munkát lehetővé tevő hallókészülék beállító eszközt vásároltunk. Ezen idő alatt nem csak műszerezettségünk, de szakmai felkészültségünk is lépést tartott, a hallókészülékek robbanásszerű fejlődésével. Ennek érdekében folyamatos tanulásra, továbbképzésre (külföldön megszerezhető szaktudásra) volt szükség. Magyarországon bevezetett legújabb képzést, a hallókészülék akusztikust is elsők között végeztük el. A szellemi és anyagi befektetéseinknek köszönhetően a kis vállalkozásból nem csak városi, hanem Dunántúli régió legjobb ellátó helyének elismertségére tettünk szert.

2011. június elsejével megnyitottuk Pécs, Rét u. 11 szám alatt Dél-Dunántúl legmodernebb hallókészülék szalonját. Audiológus orvos, hallókészülék akusztikusok, elektrofiziológus, valamit szurdopedagógusokból álló csapat segíti ügyfeleinket a minden igényt kielégítő, személyre szabott ellátáshoz.

Az elmúlt 14 év alatt több ezer hallássérült személy kommunikációs elszigeteltségét sikerült megszüntetnünk, ezzel jelentősen javítva az érintett és családja életminőségét. Ha ismer halláskárosodásban szenvedő személyt, hívja fel figyelmét a megoldás lehetőségére.

Telefon: 72/ 215-941

 

 

ÜZLETÜNK KÉPEKBEN

FELHASZNÁLÓ BELÉPÉS

Register| Forgot Password?