Ingyenes, kötelezettség nélküli próbalehetőség
nagyothallóknak!

Hallókészülék-tesztelőket 
keresünk!


Szabad helyek 
a jelentkezés sorrendjében
foglalhatók


Első időpont: 2017. október 11.

Részt venne benne?
Jelentkezéshez kattintson ide:

Egyedülálló lehetőség

Baranya megyei, 18 év feletti felnőttek jelentkezését várjuk egy hallókészülék-vizsgálatban való részvételre.

Szakembereink megvizsgálják, és a helyszínen megnézheti és kipróbálhatja, majd két teljes hétig valós környezetben tesztelheti a legmodernebb vezetéknélküli hallókészülék technológiát!

Az első 50 jelentkező 

2 hétig ingyenesen kipróbálhatja az egyéni hallásállapotához speciálisan beállított, professzionális 
Oticon Opn hallókészülékeket.

Nyeremény!

Érdemes részt venni a vizsgálatban!

A vizsgálat első 50 résztvevője közül valaki megnyerheti az Oticon ConnectLine TV & Audio Adaptert, amelynek segítségével a  hallókészülék fülhallgatóként is használható TV nézéshez, vagy zenehallgatáshoz.

Szabad helyek korlátozott számban foglalhatók

Október 11.-étől kezdődően.

Cím: 7623 Pécs, Rét u. 11.
Telefon:+36 (30) 536-7941

Nyitva:H, K, Cs, P: 8:00 - 16:00
Sze: 8:00 - 17:30
Szo: 9:30 - 13:30

Ingyenesen hívható telefonszám:

06 (80) 62-00-62

- munkanapokon 8 és 16 óra között-

Rendezvényeinkre általában hamar elfogynak a szabad időpontok.
Biztosítsa az Önét már most:

Egy kutatás a hallássérültek kényelméért

Az Ági-Fon és az Auditus Halláspontok új hallókészülék-vizsgálatának elsődleges célja a hallássérültek valós igényeinek minél alaposabb felmérése, amely elősegíti a tökéletesen komfortos, egyénre szabott és természetes hallástechnikai megoldások megtalálását. 

Ennek érdekében a tesztalanyok először egy ingyenes hallásvizsgálaton vesznek részt.
Ezt követően a szakemberek felhelyezik a hallásvesztés jellegének és mértékének megfelelően kiválasztott, illetve beprogramozott hallókészüléket, amelyet a résztvevők 2 héten át tesztelnek mindennapi élethelyzetekben.

Végül írásban számolnak be tapasztalataikról, a kutatók pedig feldolgozzák az eredményeket.  

Új technológia, amellyel kitárul a világ

A halláscsökkenés miatt kevesebb hang jut el az agyhoz. Ahhoz pedig, hogy az agy értelmezni tudja a hangokat, a hézagok kitöltésén kell küszködnie. Ez különösen igaz azokban a helyzetekben, amikor a hangok különböző irányból érkeznek – mint a vacsoraasztalnál.  

Mitől jó egy hallókészülék?

 Az egyénre szabott hallókészülék kiválasztását segítő kutatás jogosan veti fel a kérdést, hogy melyek pontosan egy célszerű készülék ismérvei. A választást minden esetben egy alapos hallásvizsgálat kell, hogy megelőzze.

Ezt követi a próbahordás időszaka, amire most a kutatás 2 hetes tesztperiódusa kínál remek lehetőséget. Próba nélkül semmiképpen se válasszunk készüléket!

Mivel rendkívül érzékeny eszközről van szó, ezért érdemes kiemelt figyelmet szentelni a tesztelésbe bevont Oticon Opn innovatív tulajdonságaira.

Az Oticon Opn másodpercenként több mint 100-szor elemzi a környezetet. 360 fokos hozzáférést biztosít a hangokhoz. Képes arra, hogy pontosan megkülönböztesse a beszédet a háttérzajtól.

Lehetővé teszi a különféle hangforrások eredetének beazonosítását.

A kiegyensúlyozott és kellemes hangzás biztosítása érdekében folyamatosan szabályozza a környező hangok egymáshoz viszonyított hangerejét. Mindez képessé teszi az agyat arra, hogy kevesebb erőfeszítéssel értelmezze a hangokat.

A legfrissebb tanulmányok szerint a halláscsökkenéssel élők számára a legnagyobb kihívást a „beszélgetések zajos környezetben történő követése” jelenti1.

Az Oticon Opn megoldja ezt a problémát, mégpedig úgy, hogy 30%-kal javítja a beszédértést még a leginkább kihívást jelentő helyzetekben is, a hagyományos hallókészülékekhez képest.

Az Oticon Opn nem csak a jobb beszédértéshez és kellemesebb párbeszédekhez nyújt segítséget. Kutatás bizonyítja2, hogy az Oticon Opn használatával kevesebb erőfeszítést igényel a hallás, könnyebbé válik a beszélgetések követése zajos környezetben. Az Opn hozzájárulhat a memória és az emlékezőképesség javulásához is, tehát azt fogja tapasztalni, hogy egyre több mindenre emlékszik a beszélgetésekből.

1 First Time User Study, 2010
2 oticon.global/evidence

 Zsák a foltját, avagy: egyéni igények és beállítások

Minden hallást érintő állapot más és más, ezért testre szabott gondozást igényel. 

Ezt segíti elő a legkorszerűbb hallókészülékek által kínált számtalan beállítási lehetőség, amelyekkel a segédeszköz tudása alkalmazkodni képes viselője állapotához. 

  • Jobb hallás, több emlék, kevesebb erőfeszítéssel.
  • A hangokat az egyéni igényekhez és preferenciákhoz igazítja. 
  • Lehetővé teszi a hangok lokalizálását, követését és fókuszváltást a kívánt irányban.
  • Javítja a beszédértést zajos környezetben, és könnyebbé teszi a beszélgetések követését.

Megismerné korunk legfejlettebb hallókészülék technológiáit?

Ha további segítségre van szüksége az igényeihez passzoló, tökéletes hallókészülék kiválasztásához, akkor jelentkezzen az Ági-Fon és az Auditus Halláspontok közös tesztjére, és segítse Ön is a kutatásokat!

Mit tegyen, ha szeretné tesztelni a készüléket?

  • Jelentkezzen mielőbb!
  • Jöjjön el egy ingyenes hallásvizsgálatra
  • Viselje 2 hétig a hallókészüléket kötelezettség nélkül
  • Ossza meg velünk személyes tapasztalatait

Az Oticon Opn közvetlenül csatlakozik iPhone® készülékekéhez, tehát úgy használhatja mobilját, mint bárki más. Ráadásul sztereó zenét is streamelhet közvetlenül hallókészülékébe.

Ezt kár lenne kihagynia! 
Jelentkezéshez kattintson ide:

Az Ági-Fon Halláspont az

kiemelt partnere.

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.