Phonak DECT CP1 vezeték nélküli vonalas telefon

Mi ez?telefon1

Phonak DECT ideális telefon otthoni vagy kisebb irodában történő használatra. A telefon hangja vezeték nélkül jut egyideűleg mindkét hallókészülékbe. Ezzel a hangminőség tiszta marad és jó lesz a beszédértés. A hangátviteli funkción kívűl a telefonnak van egy normál működési módja is, ezért hallókészülék nélkül is használható. Akár hat kézibeszélőt is csatlakoztathatunk az alapkészülékhez, ami különösen hasznos lehet egy kis irodában.

A telefon tulajdonságai:

– 12 válogatott csengőhang

– dedikált hangerő-gombok

– hangerő-kiemelő gomb

– kihangosított üzemmód

– vibráció

Mire  jó?

Hallókészülék viselők számára – különösen, ha súlyos-nagyfokú a hallásvesztésük – megpróbáltatást jelenthet a telefonálás. Ha a hangot mindkét fülben hallják, az jelentősen javítja a beszédértéstüket telefonon keresztűl, különösen, ha háttárzaj is jelen van.Független vizsgálatok bizonyították, hogy a DECT telefon használata a hagyomásnyos telefonnal szemben a beszédértést több mint 40% javítja.

Hogyan használjam?

A DECT telefon használata egyszerű, nem kell programozni és nincs szükség egyéb eszközre, a használó egyszerűen felveszi és beszél! Normál telefonként is lehet használni, nem kell kézzel hallókészülék-programokat váltani. A felhasználó csak a szokásos pozícióban tartja a telefont (illetve a hallókészüléktől nem messzebb mint 25 cm-re) és a hang automatikusan áramlik. Gyors és hatásos demonstrációt adhat a kiváló hangminőségről ha 2 másodpercig megnyomja a zöld hangerő-kiemelő gombot.

A készüléket a pécsi üzletünkben ki is lehet próbálni.

telefon2

Következő készülékekkel használható:

Phonak Ceréna micro / SP

Phonak Audéo Yes

Phonak Audéo Smart / S Smart

Phonak Naída / Naída S

Phonak Cassia

Phonak Solana

Phonak Ambra

Hozzászólások

writeaessay 15-05-2018, 02:11

write my college essay for me http://kfgdrtynhjg.com/

Seriously loads of very good tips.

Reply

ÜZLETÜNK KÉPEKBEN

FELHASZNÁLÓ BELÉPÉS

Register| Forgot Password?