Ábrányi Tamás

Ábrányi Tamás

Ábrányi Tamás

audiológus, cégvezető

Ábrányi Tamás eleinte nem készült audiológusnak. Miután a gépészmérnöki szakon végzett, sokáig külföldön dolgozott, majd édesanyja, Ábrányi Ágnes bíztatására itthon vállalt egyre nagyobb szerepet az ÁgiFon működtetésében. A kezdet nem volt egyszerű: másfél éven át minden hétvégén Pesten tanulta a szakma elméleti részét, hét közben pedig dolgozott, gyakorolta és elsajátította az audiológus hivatás és a vállalkozói élet mibenlétét.

Több, mint tíz évig dolgozott együtt Ábrányi Ágnessel, ez idő alatt kitanulta a szakma minden ágát, a hallásvizsgálattól kezdve, a hallókészülék kiválasztáson és finomhangoláson keresztül a kisebb szervízproblémák kezeléséig. 2018 közepén pedig átvette édesanyjától a stafétabotot.
Kis vállalkozás vezetőjeként rengeteg feladatot lát el: részt vesz a napi betegellátásban, hallásvizsgálatot végez, beállítja a hallókészülékeket, illesztéket fúr, csiszol, ha kell. Ezen kívül a marketinget és az egyéb cégvezetési feladatokat is ő látja el.

Saját bevallása szerint ez a munka számára hivatás. Szereti, hogy az emberek, akik hozzá fordulnak segítségért, megbíznak benne és elégedetten térnek vissza. Jó érzés számára, hogy tud adni nekik valamit, ami pozitív irányba sodorja az életüket, ez motiválja abban, hogy folyton képezze magát, hogy jobb munkát végezhessen.

Számára a legnagyobb elismerés egy svájci kliensétől érkezett, aki Svácjból hazatelepülve látogatott el Tamáshoz azzal a problémával, hogy rossz a készüléke, és tud-e neki Tamás segíteni. Az új készülék próbahordása alatt a kliens kiutazott Svájcba, és az ottani audiológus barátjának is megmutatta új hallókészülékét, annak beállításait. Azzal tért vissza Tamáshoz, hogy kint sem tudták volna jobban beállítani a hallókészülékét, és az egész szakmai hozzáállás, amit tapasztal az ÁgiFonnál, van olyan jó, mint Svájcban.

Tamás szabadidejében, rendszeresen sportol, kirándul, utazik, gitározni tanul. Akárcsak a munkában, minden másban is maximalista.

Müller Georgina

Müller Georgina

Müller Georgina

audiológus, üzletvezető helyettes

Müller Georgina mindig is az egészségügy különböző területén dolgozott, és kisebb-nagyobb vargabetűk után találta meg a hivatását audiológusként. Azon szerencsés emberek közé sorolja magát, akik elmondhatják, hogy szeretik a munkájukat.

Szakmájának szépségét abban látja, hogy gyökeresen képes megváltoztatni a hozzá segítségért fordulók életét. Számára a legnagyobb öröm, ha a magába forduló ügyfél a megfelelő hallókészülék behelyezése után kivirul, beleveti magát a dolgos hétköznapokba.

Az ÁgiFon üzletvezető helyettesként  szerteágazó munkát végez: részt vesz az adminisztratív munkákban, de az ő az, aki szívvel-lélekkel végigkíséri az ügyfeleit a hallásvizsgálattól a hallókészülék kiválasztásán át annak beprogramozásáig és utógondozásáig.