Forradalmi újítás: az elem nélküli hallókészülék

Forradalmi újítás: az elem nélküli hallókészülék

Forrás: www.valuehearing.com

Signia Cellion hallókészülék most 25% kedvezménnyel az Ági-Fon hallókészülék-szalonban.

Világújdonsággal kopogtatunk az Ön ajtaján. A Signia márka a jól ismert, megbízható Siemens hallókészülékek technológiáját fejleszti tovább. Német mérnöki tudásra épülő élvonalbeli technológia, innováció és prémium minőség – ez a Signia.

Az új Signia Cellion hallókészülék az egyszerűség és a teljesítmény tökéletes kombinációja. Automatikusan viselője beszélgetőpartnerére fókuszál, miközben mérsékli a nemkívánatos hangokat és a háttérzajt. Ingyenesen letölthető applikációval okostelefonnal is beállítható, a különböző tartozékokkal pedig valamennyi élethelyzetben optimális megoldást kínál.

Akár két nap használat egyetlen feltöltéssel

A Cellion akkumulátora kényelmesen, vezeték nélkül tölthető; nem szükséges az elemcserével bajlódni. A feltöltött készülékek automatikusan bekapcsolódnak, azután teszik a dolgukat. Ez az egyetlen olyan hallókészülék, amely szokásos használat mellett akár két napig is kitart újratöltés nélkül.

Nyílt nap: próbálja ki a Cellion hallókészüléket!

Az Ági-Fon szakértő csapata szeretettel várja Önt nyílt napunkon 2016. november 24-én, ahol bemutatjuk a legújabb Signia hallókészülékek előnyeit. Akkor is érdemes ellátogatnia hozzánk, ha csupán tájékozódni kíván arról, hogy mit is tudnak a legmodernebb hallásjavító eszközök. Ingyenes hallásszűréssel, tanácsadással és próbahordási lehetőséggel várjuk üzletünkben.

NYÍLT NAP 2016. NOVEMBER 24-ÉN

VISSZA NEM TÉRŐ LEHETŐSÉG: VILÁGÚJDONSÁG BEVEZETŐ ÁRON
– Év végéig 25 % kedvezmény a Signia Cellion hallókészülékre*

AZ IDŐPONTOK SZÁMA KORLÁTOZOTT, JELENTKEZZEN BE MIELŐBB!

Ági-Fon hallókészülék-szalon

Cím: 7623 Pécs, Rét u. 11.
Tel.: 06 (72) 215-941, 06 (30) 5367-941
E-mail: agifon@agifon.hu

*A tájékoztatás nem teljes körű, az akció részleteiről tájékozódjon üzletünkben.

2018-10-25T15:13:50+00:002016. november 18.|Egyéb|

Szólj hozzá!