Egyszerű, gyors
és ingyenes online hallásvizsgálat

Ellenőrizze hallását online hallásellenőrző tesztünkkel!
A teszt csupán 10 percet vesz igénybe és segít annak eldöntésében, szüksége lehet-e átfogó hallásvizsgálatra.
Az online hallásvizsgálat rendkívül egyszerű és kényelmes, saját közegben, otthon is elvégezhető – csak kövesse az utasításokat lépésről lépésre.

Lehetőleg csendes, nyugodt környezetben végezze el, beépített hangszórók helyett pedig fül- vagy fejhallgatóra lesz szüksége. A teszt gyors és ingyenes, kitöltése során nem mentjük el adatait sem.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez a hallásvizsgálat nem helyettesítheti az audiológusnál tett látogatást. Ugyanakkor segítségével előzetes képet kaphat hallásáról, és adott esetben kiindulási pontul szolgálhat a potenciális halláscsökkenés azonosításához.

Érdeklődik a professzionális audiológus által végzett hallásvizsgálat iránt?

Szolgáltatásainkról itt találhat bővebb tájékoztatást.

Mennyire pontos az online hallásellenőrző teszt?

Ez az online hallásteszt nem tekinthető diagnosztikus hallásvizsgálatnak. Mindig keressen fel egy hallásgondozó szakembert, ha arra gyanakszik, hogy halláscsökkenése van.

A teszt célja, hogy segítsen Önnek eldönteni, szüksége van-e egy teljes körű, szakember által végzett hallásvizsgálatra. Természetesen, ha a teszt nem is javasolja az egyeztetést szakemberrel, érdemes időpontot foglalnia egy hallástesztre, különösen, ha további megerősítésre van szüksége.

Az Ön hallása biztosan jó?

A hallásvesztés valójában sokkal több embert érint és sokan gyakran figyelmen kívül is hagyják,a problémát sok esetben nem diagnosztizálják vagy nem fedezik fel.
A WHO becslése szerint körülbelül 466 millió ember él hallásvesztéssel.

Ha úgy véli, az Ön rokonának vagy barátjának szüksége lehet hallókészülékre, segíthet nekik megtenni az első lépést az ÁgiFon online hallásteszt kitöltésével.

Amennyiben az alábbi jeleket tapasztalja, nagy valószínűséggel hallása nem megfelelő:

  • Halk, vagy távolabbi beszédet nem hallja, nem érti
  • Beszélgetés közben gyakran visszakérdez
  • TV nézés közben a környezetében élőknél hangosabb hangerőt állít be
  • A hadaró, gyors beszédet nem jól érti
  • Gyakran meg kell kérnie az embereket, hogy ismételjék el, amit mondtak
  • Úgy érzi az emberek nagyon halkan, szinte “motyogva” beszélnek

Szeretettel várunk mindenkit!

Azokat is, akiknek koruknál fogva romlik a hallásuk, és azokat is, akik zajártalom miatt szenvedtek halláscsökkenést, vagy csak kíváncsiak, hogy hallásuk megfelelő állapotban van-e. Az ÁgiFon fel van készülve minden problémára, Önnek csak meg kell tennie az első lépést: keressen meg minket Pécsett, Szigetváron vagy Barcson!