Hallókészülékre van szüksége?

Az ÁgiFonnál teljes körű ellátást nyújtunk, így mindent helyben megkaphat, nem kell különböző helyszínekre látogatnia az egyes ellátások miatt. A megfelelő hallókészülék kiválasztásához szükséges összes vizsgálatot és beavatkozást biztosítjuk.

1. Hallásdiagnosztika

Hallásvizsgáló szalonunkba nem kell beutalót szereznie, mivel a fül-orr-gégész szakorvosi vizsgálat elvégzése helyben történik, majd ezt követően a teljes körű hallásvizsgálat során történik az egyedi igények feltérképezésére.

2. Tanácsadás

A vizsgálatot követően – amennyiben önnek hallókészülékre van szüksége – személyre szabott ajánlatot adunk az önnek legmegfelelőbb készülékről. Audiológusunk ekkorra megállapítja, milyen típusú – vezetéses, szenzorineurális (idegi) vagy kevert – halláskárosodása van, és milyen súlyosságú: enyhe, közepes, nagyfokú-súlyos, hallásmaradványos.

3. Készülékválasztás

A megfelelő hallókészülék kiválasztása, szakszerű beállítása és az egyedi formájú és anyagú fülilleszték készítése kulcsfontosságú: minden ember hallásszükséglete egyedi, ezért a hallókészülékek egyénre szabottan vannak kiválasztva, megtervezve és programozva .

4. Próbahordás

Amennyiben sikerül a felajánlott készülékek közül választanunk, az még nem jár vásárlási kötelezettséggel. Az általunk kiválasztott hallókészüléket jogosultak vagyunk TB támogatással megvásárolni, úgy azt 15 naptári napra elvihetjük otthonunkban történő kipróbálásra, úgynevezett próbahordásra.

Az ÁgiFon-nál filozófiánk az, hogy csak akkor engedjük a készüléket kifizetni, ha az ügyfél tökéletesen elégedett, tudja kezelni és tisztítani is a készüléket. Halláspontjainkban több készüléket is ki lehet próbálni, majd a legmegfelelőbb beállításait addig finomítjuk, míg tökéletes nem lesz. Ez általában több, mint 15 nap, gyakran előfordul, hogy a kötelezettségmentes próbahordási időszak így tovább tart.

Egy alkalommal csak egy pár hallókészüléket vihetünk el próbahordásra magunkkal, és a próbahordásra kiadott készülékről írásban megállapodást kötünk, ami természetesen ingyenes. Ha azonban a próbahordás alatt kár éri a hallókészüléket az ügyfél hibájából, akkor annak a költsége is az ügyfelet terheli.

5. Utógondozás

Szolgáltatásunk a hallókészülék megvásárlásával korántsem ér véget: a személyes kapcsolattartás és az utógondozás kiemelten fontos az ÁgiFon-nál. Kellő időt és figyelmet fordítunk a hallókészülék használatának és tisztításának megtanítására, az esetleges nehézségeinek leküzdésére, a beállítások finomítására.

6. Karbantartás

Hogy hallókészülékünk tartósan szolgálja a hallásunkat, és jól működjön, folyamatos karbantartásra van szüksége. A működtetéséhez elemre van szükség, a tisztításra pedig megfelelő tisztító eszközökre. Ezeket nálunk is be lehet szerezni, de vállalunk speciális, ultrahangos tisztítást is.

A régióban egyedülállóan rendelkezünk hallókészülék analizátorral, amely objektíven mutatja meg a készülék működését, esetleges meghibásodását. Alkatrész cserét igénylő hallókészülék javíttatását minden esetben az adott készülék márkaszervizében végeztetjük, kisebb javításokat helyben, lehetőség szerint azonnal elvégezzük (illeszték becsiszolása, csőcsere, speciális tisztítások).

Ügyfeleinket a szervizelés esetén sem hagyjuk cserben.
A legtöbb halláscentrummal ellentétben erre az időszakra cserekészüléket biztosítunk 1.500 Ft/db/hét áron.

7. Egyéb szolgáltatásaink

A hallójárat vizsgálatát igény szerint videotoszkóppal is el tudjuk végezni, ami azt jelenti, hogy az ügyfél egy monitoron láthatja saját hallójáratát és dobhártyáját.

Figyelmet fordítunk a hallásvédelemre is, így beszerezhetőek nálunk az ehhez szükséges füldugók, amelyet akár egyedileg, a kliensek fülére is elkészítünk. Fülzúgás kezelésére szolgáló eszközeink is vannak, amelyeket lehetőség van megvásárolni, kikölcsönözni vagy az üzletben igénybe venni.

Szeretettel várunk mindenkit!

Azokat is, akiknek koruknál fogva romlik a hallásuk, és azokat is, akik zajártalom miatt szenvedtek halláscsökkenést, vagy csak kíváncsiak, hogy hallásuk megfelelő állapotban van-e. Az ÁgiFon fel van készülve minden problémára, Önnek csak meg kell tennie az első lépést: keressen meg minket Pécsett, Szigetváron vagy Barcson!